Gulasz W Stylu Marokańskim
Gulasz w stylu marokańskim może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.65 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz pieprz cayenne, pomidory w puszkach, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz z kurczaka po marokańsku, Squash i ciecierzyca gulasz marokański, oraz Squash I Ciecierzyca Gulasz Marokański.
Instrukcje
Na dużej blasze do pieczenia wrzucić dynię z 2 łyżkami oleju i smażyć przez 15 minut. W dużym rondlu, tost kminek, kolendra i papryka na umiarkowanym ogniu, mieszając, przez 2 minuty.
Przełożyć do małej miski do ostygnięcia.
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oleju na patelni.
Dodać cebulę i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu przez 10 protokół.
Dodaj squash, bulion, pomidory, marchew, pasternak, cayenne, cynamon i tosty przyprawy. Doprawić solą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić na małym ogniu przez 10 minut. Odsączyć, dodać ciecierzycę i dusić przez 10 minut. Wymieszać z kolendrą i sokiem z cytryny i służyć.