Gulasz Tex-Mex
Gulasz Tex-Mex może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 32G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $1.9 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać zupę cebulową mix, chiles, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowa wołowina w głębokim garnku 5 do 6 quart na średnim ogniu, około 5 minut, rozbijając mięso drewnianą łyżką, ale pozostawiając duże kawałki.
Dodaj mrożoną pokrojoną paprykę, fasolę, kukurydzę, chiles, mieszankę zupy, 2 szklanki wody, kminek, sól, oregano i cayenne. Dusić, pod przykryciem, 10 minut. Wymieszać 1/4 szklanki wody do mąki w małej filiżance, aż będzie gładka. Wymieszać z gulaszem; gotować do zgęstnienia, około 1 minuty.