Gulasz Salsa jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Za 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 8G tłuszczu i w sumie 225 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga mieszanki przypraw, gulaszu wołowego, pomidorów w puszkach i mielonego kminku. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Gulasz Z Owoców Morza Z Małży I Kalmarów Z Salsą Verde, Gulasz z owoców morza z ryżem i salsą Criolla (Arroz con Mariscos), oraz Gulasz z groszku czarnookiego ze smażonym chlebem i salsą Verde.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu, brązowe mięso w oleju; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj kolejne osiem składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
3
Dodaj marchewki; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
4
Dodaj pomidory, fasolę, kukurydzę i papryczki chili; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości wołowiny i warzyw. Dopraw sosem pieprzowym.
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to moje najlepsze typy gulaszu. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Rezerwat Tinga Rio Cabernet Sauvignon z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Tinga Rio Reserve Cabernet Sauvignon
To wino ma głęboki bordowy kolor. Na nosie Marmolada truskawkowa z nutą czarnego pieprzu. Ma dużą objętość i strukturę z nutami mokki, kawy i jagód.