Gulasz Salsa

Gulasz Salsa
Gulasz Salsa jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Za 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 8G tłuszczu i w sumie 225 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga mieszanki przypraw, gulaszu wołowego, pomidorów w puszkach i mielonego kminku. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Gulasz Z Owoców Morza Z Małży I Kalmarów Z Salsą Verde, Gulasz z owoców morza z ryżem i salsą Criolla (Arroz con Mariscos), oraz Gulasz z groszku czarnookiego ze smażonym chlebem i salsą Verde.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu, brązowe mięso w oleju; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj kolejne osiem składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
3
Dodaj marchewki; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
4
Dodaj pomidory, fasolę, kukurydzę i papryczki chili; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości wołowiny i warzyw. Dopraw sosem pieprzowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
WarzywaWarzywa
PomidorPomidor
Papryka ChiliPapryka Chili
FasolaFasola
WołowinaWołowina
KukurydzaKukurydza

Wyposażenie

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to moje najlepsze typy gulaszu. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Rezerwat Tinga Rio Cabernet Sauvignon z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Tinga Rio Reserve Cabernet Sauvignon
Tinga Rio Reserve Cabernet Sauvignon
To wino ma głęboki bordowy kolor. Na nosie Marmolada truskawkowa z nutą czarnego pieprzu. Ma dużą objętość i strukturę z nutami mokki, kawy i jagód.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia20
Magazyn