Gulasz Rybny Śródziemnomorski
Śródziemnomorski gulasz rybny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,03 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 304 kalorie, 29g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, pomidory z puszki, ryby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Gulasz Rybny Śródziemnomorski, Gulasz rybny śródziemnomorski z grzankami czosnkowymi, oraz Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni.
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 6-10 protokół.
Dodać płatki czosnku i papryki chili i saute aż pachnące, o minutę.
Dodać koper włoski i czerwoną paprykę i saute przez kilka minut.
Dodać białe wino i dusić przez kilka minut.
Dodaj pomidory, oregano, paprykę, sól i pieprz, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Dodać ryby gotować na wolnym ogniu, o 5 protokół.
Wyjąć i wymieszać ze świeżymi ziołami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.