Gulasz rybny z czerwonym Curry z Rau Ram
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj czerwonego Curry z rybą z Rau Ram. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 19g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje $2.79 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pastę curry, kiełki fasoli mung, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Rybny Thai Red Curry, Tajskie czerwone Curry z warzywami, oraz Gulasz Ze Słodkich Ziemniaków Z Czerwonej Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić bulion, mleko kokosowe i pastę curry razem w 4-qt. trawka.
Podgrzać na dużym ogniu do wrzenia.
Dodaj imbir, cukier i sok z limonki, a następnie zmniejsz ogień do gotowanego na wolnym ogniu.
Dodać Rau ram i kiełki i gotować 2 protokół.
Zdjąć z ognia i dodać owoce morza. Mieszać delikatnie połączyć i niech resztkowego ciepła gotować ryby aż nieprzezroczyste, 3 do 5 protokół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.