Potrawka rybna bogata w pomidory wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 333 kalorie, 23G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, sok z małży, granatową fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Pomidorowy Gulasz Rybny, Crusted Fish with Tomato-Bean gulasz, oraz Bogaty Brazylijski gulasz wegański z kalafiorem, nerkowcami i gulaszem z mleka kokosowego.
Instrukcje
1
Na patelni dusić suszone pomidory w 1 1/2 szklanki wody, aż będą bardzo miękkie; wyrzucić wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze Słoika
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
W dużym garnku, podsmażyć cebulę i zielony pieprz na oleju, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
W robocie kuchennym lub blenderze połącz suszone na słońcu pomidory i 1 butelkę soku z małży, aż będzie gładka; Dodaj do garnka. Wymieszaj pozostały sok z małży, pokrojone w kostkę pomidory, wino, czosnek, zioła, liście laurowe i oliwki. Dusić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze Słoika
Słonina Wieprzowa
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Ciasto Kukurydziane
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodać fasolę, rybę, nasiona kopru włoskiego, sól i pieprz. Gotować na wolnym ogniu, aż ryba zostanie wykonana, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Bułka Tarta, Kilka Garści
Dodatki (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Usunąć liście laurowe. Chochle do misek; posypać serem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.