Potrawka rybna bogata w pomidory wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 333 kalorie, 23G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, sok z małży, granatową fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Pomidorowy Gulasz Rybny, Crusted Fish with Tomato-Bean gulasz, oraz Bogaty Brazylijski gulasz wegański z kalafiorem, nerkowcami i gulaszem z mleka kokosowego.
Instrukcje
1
Na patelni dusić suszone pomidory w 1 1/2 szklanki wody, aż będą bardzo miękkie; wyrzucić wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze Słoika
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W dużym garnku, podsmażyć cebulę i zielony pieprz na oleju, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
W robocie kuchennym lub blenderze połącz suszone na słońcu pomidory i 1 butelkę soku z małży, aż będzie gładka; Dodaj do garnka. Wymieszaj pozostały sok z małży, pokrojone w kostkę pomidory, wino, czosnek, zioła, liście laurowe i oliwki. Dusić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze Słoika
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Ciasto Kukurydziane
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodać fasolę, rybę, nasiona kopru włoskiego, sól i pieprz. Gotować na wolnym ogniu, aż ryba zostanie wykonana, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Bułka Tarta, Kilka Garści
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Usunąć liście laurowe. Chochle do misek; posypać serem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.