Gulasz rybacki z owocami morza

Gulasz rybacki z owoców morza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 257 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pietruszki z płaskim liściem, pieprz, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Gulasz rybacki z owocami morza, Gulasz rybaka, oraz Gulasz rybaka.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać szalotki i paprykę; gotować 5 protokół.
Dodać wino i następne 6 składników (wino przez liść laurowy); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Nestle ryby do mieszanki pomidorów; top z małży. Przykryć i gotować 8 minut; delikatnie wstrząsnąć patelnię dwa razy, aby wymieszać małże (nie podnosić pokrywy). Nieotwarte muszle i liść laurowy należy wyrzucić.
Posypać natką pietruszki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.