Gulasz Pięciogodzinny
Pięciogodzinny gulasz może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 3,16 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 35g białka, oraz 18g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Mieszanka wina burgundzkiego, ziemniaków, tapioki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć tapiokę można było śledzić to danie główne z Pudding Z Tapioki jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Trzygodzinny gulasz z fioletowym słodkim ziemniakiem, 2 Godziny Turcja, oraz Sałatka 12 Godzinna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Połączyć kostkę chuck, marchew, cebula, brązowy cukier, wino, tapioka, pomidory, sos pomidorowy w dużym naczyniu do pieczenia. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Piec w temperaturze 250 stopni F (120 stopni C) przez 4 godziny.
Wyjąć z piekarnika i dodać wymieszać z ziemniakami, kasztanami wodnymi i grzybami.
Podnieś temperaturę piekarnika do 300 stopni F (150 stopni C) przez 1 godzinę.