Jeśli masz o 45 minut do spędzenia w kuchni, gulasz myśliwski może być znakomitym bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 1263 kalorii, 49g białka, oraz 95 g tłuszczu. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz granatową fasolę, ocet winny, złote ziemniaki yukon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Sprawdza się jako danie główne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Gulasz Myśliwski, Gulasz myśliwski, oraz Polski gulasz myśliwski są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Posortuj i umyj fasolę i umieść w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli i doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
3
Fasolę odcedzić i ułożyć na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać 8 szklanek wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować 1 godzinę lub aż tylko lekko twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
5
Odcedzić i odstawić.
6
Umieść 3 szklanki wody w dużym garnku; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
7
Dodaj rutabaga, i gotować 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brukiew
8
Dodaj ziemniaki, grzyby, cebulę, marchewkę i seler i wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 15 minut lub aż ostry-przetargu. Odstawić (nie odcedzić).
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Marchew
Seler
Ziemniak
Cebula
9
Usunąć i wyrzucić podroby i szyję z kaczki. Kaczkę opłukać zimną wodą; osuszyć. Przyciąć nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Cała Kaczka
10
Kaczkę pokroić na 8 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
11
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Dodać kawałki kaczki; smażyć 5 minut z każdej strony lub aż dobrze rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
13
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
14
Dodać kawałki kurczaka; smażyć 5 minut z każdej strony lub aż dobrze rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Kurczaka
15
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
16
Dodaj kiełbasę; smażyć 10 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
17
Wyjąć z patelni i ostudzić. Pokrój kiełbasę na 18 (1-calowe) kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
18
Ostrożnie dodać 1/4 szklanki wina, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki, i dodać kapieli patelni do stockpot z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
Patelnia
19
Dodać fasolę, kaczkę, kurczaka, kiełbasę, 2 3/4 szklanki wina, posiekaną natkę pietruszki, ocet, pikantny, tymianek, sól, pieprz i bulion, i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Przykryć gulaszem i schłodzić 8 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Pietruszka-nać
Kiełbasa
Ocet
Pieprz
Fasola
Bulion
Tymianek
Cała Kaczka
Sól
Gulasz
Wino
20
Odtłuścić zestalony tłuszcz z powierzchni; wyrzucić. Podgrzać na średnim ogniu; często mieszając, aby zapobiec przypaleniu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
21
Posyp gulasz chrupiącymi grzankami i w razie potrzeby udekoruj gałązkami pietruszki.