Gulasz kukurydziano-pomidorowy

Gulasz kukurydziano-pomidorowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj gulaszu kukurydzianego i pomidorowego. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,67 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka dodatkowych liści kolendry, masło, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Flanki z kukurydzy słodkiej z pomidorowo-kukurydzianym smakiem, Mały gulasz z kukurydzy i grzybów, oraz Gulasz wołowy z kukurydzą i koprem włoskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 4-ćwiartowym piekarniku holenderskim roztopić 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodać szalotkę i boczek; gotować, aż boczek jest dokładnie ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
3
Dodać wino; podgrzać do wrzenia i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać czosnek i oba chiles; gotować 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
5
Dodać bulion z kurczaka i kolby kukurydzy; gotować około 10 minut lub aż płyn zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
6
Usunąć i wyrzucić kolby kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
7
Dodać ziarna kukurydzy; dusić na średnim ogniu, często mieszając. Wymieszać z pozostałą łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
8
Dodaj pomidory, posiekaną kolendrę i sok z limonki; delikatnie wymieszaj. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
9
Podawać gulasz w miseczkach, przyozdobionych liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn