Gulasz kukurydziano-pomidorowy

Gulasz kukurydziano-pomidorowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj gulaszu kukurydzianego i pomidorowego. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,67 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka dodatkowych liści kolendry, masło, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Flanki z kukurydzy słodkiej z pomidorowo-kukurydzianym smakiem, Mały gulasz z kukurydzy i grzybów, oraz Gulasz wołowy z kukurydzą i koprem włoskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 4-ćwiartowym piekarniku holenderskim roztopić 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać szalotkę i boczek; gotować, aż boczek jest dokładnie ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
3
Dodać wino; podgrzać do wrzenia i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać czosnek i oba chiles; gotować 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
5
Dodać bulion z kurczaka i kolby kukurydzy; gotować około 10 minut lub aż płyn zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
6
Usunąć i wyrzucić kolby kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
7
Dodać ziarna kukurydzy; dusić na średnim ogniu, często mieszając. Wymieszać z pozostałą łyżką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
8
Dodaj pomidory, posiekaną kolendrę i sok z limonki; delikatnie wymieszaj. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
9
Podawać gulasz w miseczkach, przyozdobionych liśćmi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn