Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj gulaszu kukurydzianego i pomidorowego. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,67 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka dodatkowych liści kolendry, masło, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Flanki z kukurydzy słodkiej z pomidorowo-kukurydzianym smakiem, Mały gulasz z kukurydzy i grzybów, oraz Gulasz wołowy z kukurydzą i koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 4-ćwiartowym piekarniku holenderskim roztopić 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać szalotkę i boczek; gotować, aż boczek jest dokładnie ugotowany.