Gulasz jagnięcy to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1021 kalorii, 77g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $10.89 za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka anyżu gwiazdkowego, pieprzu, marchwi i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz Jagnięcy, Gulasz Jagnięcy, oraz Gulasz Jagnięcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Cebulę i rzep kroimy na ćwiartki. Cebulę, rzepę, marchewkę i koper włożyć lekko do oleju i ułożyć na blasze do pieczenia. Pieczemy warzywa przez 30 minut, mieszając co 10 minut. Gdy warzywa mają ciemny karmelowy kolor, wyjmij je z piekarnika. 1 cebulę, 1 marchewkę, 1 rzepę i łodygę kopru włoskiego odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor Karmelowy
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
Rzepa
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Resztę warzyw włożyć do dużego garnka z wywarem z kurczaka, czosnkiem, sokiem pomarańczowym, cydrem jabłkowym, nasionami kolendry, nasionami kopru włoskiego, anyżem, nasionami kminku, skórką pomarańczową, solą i pieprzem. Gotować bulion na dużym ogniu, aż zmniejszy się o około połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona Kolendry
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Bułka Tarta, Kilka Garści
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Jabłecznik
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Podczas gdy bulion gotuje się na wolnym ogniu, usuń skórę i nadmiar tłuszczu z nogi jagnięciny i pokrój mięso w 1-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Jagnięca
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby Umożliwić
5
Umieść kostki na stojaku z drutu, aby osuszyć lub na czystym ręczniku, aby wchłonąć nadmiar wilgoci.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6
Dodaj trochę oleju do gotowania na dużej patelni ciężkiej i podgrzać na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, ostrożnie dodaj pokrojoną w kostkę jagnięcinę. Gotować jagnięcinę, partiami, w razie potrzeby, przez 3 minuty z każdej strony, lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Przełożyć jagnięcinę na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Dodać wino do patelni, że jagnięcina była gotowana w i gotować, na dużym ogniu, skrobanie dno patelni z drewnianą łyżką. Gotuj wino, aż zmniejszy się o około połowę, a cząstki stałe wyjdą z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wlać zredukowane wino na jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 325 stopni F. odcedzić bulion i wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
11
Wlać bulion na jagnięcinę na patelni. Przykryć patelnię pokrywką lub pergaminem i dusić, aż jagnięcina będzie miękka, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
12
Gdy jagnięcina będzie miękka, wyjmij ją z piekarnika i dodaj zarezerwowane pieczone warzywa na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Umieść patelnię na średnim ogniu na płycie kuchennej i gotuj na wolnym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
14
Dodaj sól, pieprz i świeże zioła do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Zioła
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
15
Gulasz podawać z rustykalnym chlebem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski Chleb
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych