Gulasz Jagnięcy

Gulasz Jagnięcy
Gulasz jagnięcy to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1021 kalorii, 77g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $10.89 za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka anyżu gwiazdkowego, pieprzu, marchwi i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz Jagnięcy, Gulasz Jagnięcy, oraz Gulasz Jagnięcy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Cebulę i rzep kroimy na ćwiartki. Cebulę, rzepę, marchewkę i koper włożyć lekko do oleju i ułożyć na blasze do pieczenia. Pieczemy warzywa przez 30 minut, mieszając co 10 minut. Gdy warzywa mają ciemny karmelowy kolor, wyjmij je z piekarnika. 1 cebulę, 1 marchewkę, 1 rzepę i łodygę kopru włoskiego odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor KarmelowyKolor Karmelowy
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Resztę warzyw włożyć do dużego garnka z wywarem z kurczaka, czosnkiem, sokiem pomarańczowym, cydrem jabłkowym, nasionami kolendry, nasionami kopru włoskiego, anyżem, nasionami kminku, skórką pomarańczową, solą i pieprzem. Gotować bulion na dużym ogniu, aż zmniejszy się o około połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
JabłecznikJabłecznik
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Podczas gdy bulion gotuje się na wolnym ogniu, usuń skórę i nadmiar tłuszczu z nogi jagnięciny i pokrój mięso w 1-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga JagnięcaNoga Jagnięca
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Umieść kostki na stojaku z drutu, aby osuszyć lub na czystym ręczniku, aby wchłonąć nadmiar wilgoci.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6
Dodaj trochę oleju do gotowania na dużej patelni ciężkiej i podgrzać na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, ostrożnie dodaj pokrojoną w kostkę jagnięcinę. Gotować jagnięcinę, partiami, w razie potrzeby, przez 3 minuty z każdej strony, lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Przełożyć jagnięcinę na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Dodać wino do patelni, że jagnięcina była gotowana w i gotować, na dużym ogniu, skrobanie dno patelni z drewnianą łyżką. Gotuj wino, aż zmniejszy się o około połowę, a cząstki stałe wyjdą z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wlać zredukowane wino na jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 325 stopni F. odcedzić bulion i wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Wlać bulion na jagnięcinę na patelni. Przykryć patelnię pokrywką lub pergaminem i dusić, aż jagnięcina będzie miękka, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
12
Gdy jagnięcina będzie miękka, wyjmij ją z piekarnika i dodaj zarezerwowane pieczone warzywa na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Umieść patelnię na średnim ogniu na płycie kuchennej i gotuj na wolnym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
14
Dodaj sól, pieprz i świeże zioła do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
15
Gulasz podawać z rustykalnym chlebem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Magazyn