Gulasz jagnięcy z warzywami wczesną wiosną

Gulasz jagnięcy z warzywami wczesną wiosną
Gulasz jagnięcy z warzywami wczesną wiosną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 464 kalorie, 27g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 4,81 zł / porcja, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i zbierz wodę, skórkę z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz jagnięcy z warzywami wiosennymi, Gulasz Jagnięcy Z Warzywami Wiosennymi, oraz Gulasz jagnięcy z warzywami wiosennymi.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym, nierdzewnym piecu holenderskim. Kostki jagnięce posmarować solą, pieprzem i mąką. Brązowy w gorącym oleju, mieszając od czasu do czasu, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Jagnięcy MięsoGulasz Jagnięcy Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Wyjąć jagnięcinę z patelni i odsączyć nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
3
Dodaj czerwone wino, skrobanie dno patelni poluzować kawałki rumianego mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
4
Dodaj cebulę, seler, i czosnek; gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
5
Dodać jagnięcinę z powrotem do patelni z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
6
Dodać ziemniaki i kolejne 3 składniki; wymieszać i doprowadzić do niskiego wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
7
Dodaj blanszowane warzywa, tymianek, i rozmaryn; wymieszać i niech gotować 30 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
8
Dekorować, w razie potrzeby.
9
* Aby blanszować, zanurz warzywa na krótko we wrzącej wodzie, a następnie w zimnej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Magazyn