Gulasz Irlandzki

Gulasz Irlandzki
Gulasz irlandzki to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 6 porcjami. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 23G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Sprawdza się jako danie główne. Jest idealny do dzień św. Patryka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz paprykę, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Annie Gunns Irish Coddle-ten irlandzki gulasz jest wypełniony bekonem, kiełbasą, piwem, ziemniakami i wieloma innymi, Gulasz irlandzki z irlandzkim chlebem sodowym {Crock Pot}, oraz Gulasz irlandzki.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na średnim ogniu w dużym garnku lub holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać kawałki jagnięciny i gotować, mieszając delikatnie, aż równomiernie rumiane. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
3
Dodaj cebulę, marchew i pasternak i gotuj delikatnie obok mięsa przez kilka minut. Wymieszać w wodzie. Przykryć i doprowadzić do wrzenia przed obracając ogień w dół do niskiej. Gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub dłużej, w zależności od kawałka mięsa, którego użyłeś i czy jest jeszcze delikatny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Ziemniaki wymieszać i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut, przed dodaniem porów i rozmarynu. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, ale nadal w całości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5
Podawać na gorąco w miseczkach przyozdobionych świeżą natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn