Gulasz Irlandzki

Gulasz Irlandzki
Gulasz irlandzki to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 6 porcjami. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 23G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Sprawdza się jako danie główne. Jest idealny do dzień św. Patryka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz paprykę, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Annie Gunns Irish Coddle-ten irlandzki gulasz jest wypełniony bekonem, kiełbasą, piwem, ziemniakami i wieloma innymi, Gulasz irlandzki z irlandzkim chlebem sodowym {Crock Pot}, oraz Gulasz irlandzki.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na średnim ogniu w dużym garnku lub holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać kawałki jagnięciny i gotować, mieszając delikatnie, aż równomiernie rumiane. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
3
Dodaj cebulę, marchew i pasternak i gotuj delikatnie obok mięsa przez kilka minut. Wymieszać w wodzie. Przykryć i doprowadzić do wrzenia przed obracając ogień w dół do niskiej. Gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub dłużej, w zależności od kawałka mięsa, którego użyłeś i czy jest jeszcze delikatny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Ziemniaki wymieszać i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut, przed dodaniem porów i rozmarynu. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, ale nadal w całości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
5
Podawać na gorąco w miseczkach przyozdobionych świeżą natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn