Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj irlandzkiego gulaszu. Na $3.98 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 865 kalorii, 40g białka, oraz 54g tłuszczu. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. 423 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bulion jagnięcy, smugowany boczek, duszenie jagnięciny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 95%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Annie Gunns Irish Coddle-ten irlandzki gulasz jest wypełniony bekonem, kiełbasą, piwem, ziemniakami i wieloma innymi, Gulasz Irlandzki, oraz Gulasz Irlandzki.
Instrukcje
1
Piekarnik do 160C / wentylator 140C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Rozgrzać olej w ognioodpornej zapiekance. Skwierczeć boczek przez 4 min, aż chrupiące. Podgrzej ogień, a następnie gotuj jagnięcinę przez 6 minut, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Groch łuskany, Opcjonalnie
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
3
Mięso wyjąć łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Dodaj cebulę, marchew i zioła na patelnię, a następnie gotuj przez około 5 minut, aż zmiękną. Odstawić mięso na patelnię, wymieszać z jęczmieniem perłowym, zalać bulionem, a następnie doprowadzić na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień Perłowy
Słonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Ułożyć kawałki ziemniaków na gulaszu, przykryć, następnie dusić w piekarniku, niezakłócony, przez około 1 godz., aż ziemniaki będą miękkie i mięso będzie miękkie. Gulasz można teraz schłodzić i przechowywać w lodówce przez 2 dni, a następnie podgrzać w niskim piekarniku lub na kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
6
Wyjąć z piekarnika, posmarować ziemniaki masłem, roztrzepać dymką i podawać ze skórki prosto z naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dymka
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to moje najlepsze dania na gulasz. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Możesz spróbować Lokoya Mt. Veeder Cabernet Sauvignon. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 349 dolarów za butelkę.