Gulasz grzybowy z " duszonego

Gulasz grzybowy z
Gulasz grzybowy z " duszone jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 6,77 zł / porcja, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 201 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz sherry, szałwia, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz jagnięcy z " duszonego, Gulasz Z Pieczarkami Wołowymi, oraz Gulasz wołowo-pieczarkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, rozgrzać oliwę z oliwek na dużym ogniu przez 2 minuty, lub do palenia gorące. Zmniejsz ogień do średnio wysokiego, a następnie dodaj marchew, cebulę i seler. Podsmaż mieszaninę przez 5 minut lub aż składniki są prawie karmelizowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać czosnek i ostrygi i grzyby, a następnie nadal smażyć mieszaninę przez dodatkowe 5 minut, lub aż warzywa są prawie rumiane. Natychmiast odtłuścić patelnię sherry, a następnie doprowadzić do wrzenia na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać suszone grzyby i kurczaka lub bulion warzywny. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż zupa osiągnie pożądaną konsystencję. Zawirować w szałwii, szpinaku i enokis, a następnie usunąć z ognia. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
4
Aby podawać, równomiernie rozprowadzić zupę między miseczkami, skropić oliwą truflową i udekorować serem Asiago.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser AsiagoSer Asiago
Olej TruflowyOlej Truflowy
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn