Gulasz Gingersnap

Gulasz Gingersnap
Gulasz Gingersnap to bezmleczne danie główne. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 182 kalorie, 14g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ketchup, ciasteczka gingersnap, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać ciasteczka gingersnap można śledzić to danie główne z Brown Butter Soft Batch Style Gingersnaps jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz, Gulasz, oraz Gulasz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy, połącz pierwsze osiem składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać ketchup; przykryć i dusić przez 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Magazyn