Gulasz Double Jack może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 5,57 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 675 kalorii. Mieszanka irish stout, sól koszerna, applejack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest idealny do Jesień. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Double Jack Mac, Pepper Jack i podwójna oliwkowa Pizza Pita, oraz Gulasz Brunszwicki Jacka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W przypadku marynaty: w galonowym worku z możliwością ponownego zgrzewania połącz wszystkie składniki i marynuj przez 1 godzinę w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
3
Dobrze osuszyć i osuszyć.
4
Do gulaszu: w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, dodać olej i cebulę i gotować, aż przezroczyste.
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Wyjąć z puli i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
W partiach (w razie potrzeby, nie tłoczyć), dodać stek do garnka i gotować przez 4 do 5 minut na partię, obracając się równomiernie i głęboko brązowy. Dostosuj ciepło w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Posypać 2 łyżkami mąki i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
8
Deglaze patelni z whisky i 1/2 szklanki bulionu wołowego, skrobanie wszelkich bitów z dołu.
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Dodać liście laurowe, tymianek i pikantny i mieszać do połączenia. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować przez 2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
11
Po 2 godzinach dodaj ziemniaki, rzep i marchew. Przykryć i gotować przez DODATKOWE 35 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina Wieprzowa
Rzepa
12
Dodać ocet i sól, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
13
W miarce połączyć maślankę ze śmietaną i ubić pozostałe 3 łyżki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Posiekane Ciasteczka Oreo
14
Dodaj do gulaszu, delikatnie mieszając, aby połączyć, i gotować przez dodatkowe 5 do 6 minut. Wyłączyć ogień, dodać 2 łyżki masła i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych