Gulasz Cannellini z kiełbasą i jarmużem oraz tosty serowe
Gulasz Cannellini z kiełbasą i jarmużem i grzankami serowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pakowane kale, cannellini fasola fasola, chleb bagietka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz z kapusty śródziemnomorskiej, Cannellini i Farro, Gulasz Z Kurczaka Z Kapustą I Fasolą Cannellini, oraz Farfalle z kiełbasą, fasolą Cannellini i jarmużem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj mielony czosnek i kiełbasę; smażyć 1 minutę.
Dodaj wodę, bulion i fasolę; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać jarmuż, czarny pieprz, czerwony pieprz i sól; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż jarmuż jest przetargu.
Zdjąć z ognia; wymieszać sokiem z cytryny.
Podczas zupy simmers, posypać 1 łyżka sera na każdej kromce chleba; broil 1 minutę lub aż ser topi.