Gulasz Brunszwicki

Gulasz Brunszwicki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu Brunswick. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 34g białka, oraz 18g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 50 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól i mielony pieprz, sos barbecue, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Brunszwicki, Gulasz Brunszwicki, oraz Gulasz Brunszwicki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Roztopić masło w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu. Po stopieniu i spieniony, dodać czosnek i cebulę i saute do miękkości, o 4 protokół. Wymieszać pomidory, rosół z kurczaka, sos barbecue, Worcestershire, brązowy cukier, cayenne, wędzona wieprzowina, fasola lima, kukurydza i duża szczypta soli i pieprzu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować na średnim poziomie, aż gęste i duszone, o 1 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia PiżmowaPokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Podawać z ostrym sosem, chlebem kukurydzianym lub krakersami sodowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Do WiązaniaDo Wiązania
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn