Gulasz Brunszwicki

Gulasz Brunszwicki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu Brunswick. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 34g białka, oraz 18g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 50 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól i mielony pieprz, sos barbecue, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Brunszwicki, Gulasz Brunszwicki, oraz Gulasz Brunszwicki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Roztopić masło w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu. Po stopieniu i spieniony, dodać czosnek i cebulę i saute do miękkości, o 4 protokół. Wymieszać pomidory, rosół z kurczaka, sos barbecue, Worcestershire, brązowy cukier, cayenne, wędzona wieprzowina, fasola lima, kukurydza i duża szczypta soli i pieprzu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować na średnim poziomie, aż gęste i duszone, o 1 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia PiżmowaPokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Podawać z ostrym sosem, chlebem kukurydzianym lub krakersami sodowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Do WiązaniaDo Wiązania
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn