Guinness Week: Krążki Cebulowe W Cieście

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Guinness Week: Stout-Panterowane krążki cebuli spróbować. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 374 kalorie, 5G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, pimenton, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 462 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tydzień Guinnessa: Mus czekoladowo-czekoladowy z ciasteczkami owsianymi Guinnessa, Guinness Week: Gulasz Wołowy, oraz Tempura Panterowane Krążki Cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij garnek olejem o głębokości 1 1/2 cala.
Rozgrzać olej na średniej wysokości do 191°. przygotować blachę do pieczenia wyłożoną ręcznikami papierowymi i stojak z drutu do gotowych krążków cebuli do odsączenia. Podczas gdy olej jest ogrzewanie, wykończenia końce z cebuli, obrać i pokroić w poprzek na 1/2 cala grube pierścienie. Delikatnie oddziel pierścienie, odrzucając najbardziej wewnętrzne pierścienie i połamane kawałki.
W dużej misce ubić mąkę, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia i pimenton. W małej misce, ubij razem piwo, musztardę i miód.
Dodaj mokre składniki do wyschnięcia, dobrze mieszając, aby połączyć. Krążki cebuli zanurzyć w cieście kilka w czasie, obracając się do płaszcza dokładnie. Wytrząśnij nadmiar ciasta i ostrożnie spuść do gorącego oleju. Gotować, aż ciemny złoty kolor z każdej strony, 2-4 protokół, obracając w połowie.
Usunąć sitkiem z drutu do przygotowanego stojaka z drutu, posypać lekko solą na gorąco.
Kontynuuj smażenie krążków cebuli, zatrzymując się między partiami, aby olej powrócił do temperatury 191°.
Podawać natychmiast. Pozostaw olej do całkowitego ostygnięcia przed odcedzeniem i przechowywaniem.