Przepis Guacamole z prażonym Chile, kminkiem i Fetanem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 254 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jędrne-dojrzałe awokado, limonkę, średnio pokrojonego w kostkę pomidora i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pieczone guacamole kukurydziane z frytkami Tortilla o zapachu kminku (Południowo-Zachodnia przekąska), Kminek-pieczone krewetki z zielonym sosem koktajlowym Chile, oraz Sałatka z pieczonej marchwi i buraków z fetą, natką pietruszki i winegretem z kminku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 39 dolarów za butelkę.