Guacamole
Guacamole może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na $1.95 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Mieszanka awokado, kolendra, sok z limonki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole, Chipotle Mexican Grill Guacamole-świeżo wykonane guacamole, które jest łatwe do zrobienia, można z tym, oraz Smażona Zielona babka z Guacamole i krewetkami (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole).
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Lemelson Meyer Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.
![Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir]()
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer 2014 łączy owoce zbierane zarówno na początku, jak i na końcu zbiorów, aby uzyskać pikantne, aromatyczne wino, które łączy czerwoną wiśnię i śliwkę z woodsmoke, estragonem, potpourri i crème brulee. Podniebienie jest świeże i gładkie, z ciemną przyprawą przenoszoną przez mnóstwo czerwonych owoców do długiego, delikatnie zbalansowanego wykończenia. Jest to młode wino, które przybiera na wadze w ciągu następnego roku i z wdziękiem starzeje się przez ponad 10 lat.