Grzyby w bulionie Sherry Shallot

Grzyby w bulionie Sherry Shallot
Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 153 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka bulionu warzywnego, sól, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sherry - szalotka ciepłe brukselki Slaw, Sałatka z pieczonej gruszki i szalotki z Sherry-Dijon Vinaigrette, oraz Sous Vide polędwiczka wieprzowa z Sherry-szalotka Vinaigrette.

Instrukcje

1
Grzyby lekko opłukać i odsączyć. Odrzuć łodygi shiitake. Pieczarki pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2
W dużym rondlu na średnim ogniu rozpuść masło. Wymieszać szalotki i gotować, aż lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodać grzyby i tymianek. Gotować, często mieszając, aż grzyby są lekko rumiane, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Dodać sherry i bulion; gotować, mieszając, aż zupa się zagotuje. Przykryć i dusić do mieszania smaków, 2 do 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
5
Podziel zupę na 4 miseczki i dopełnij każdą kilkoma świeżymi gałązkami tymianku lub listkami pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
* Jeśli używasz shiitakes, Odrzuć łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn