Grzyby w bulionie Sherry Shallot

Grzyby w bulionie Sherry Shallot
Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 153 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka bulionu warzywnego, sól, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sherry - szalotka ciepłe brukselki Slaw, Sałatka z pieczonej gruszki i szalotki z Sherry-Dijon Vinaigrette, oraz Sous Vide polędwiczka wieprzowa z Sherry-szalotka Vinaigrette.

Instrukcje

1
Grzyby lekko opłukać i odsączyć. Odrzuć łodygi shiitake. Pieczarki pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2
W dużym rondlu na średnim ogniu rozpuść masło. Wymieszać szalotki i gotować, aż lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać grzyby i tymianek. Gotować, często mieszając, aż grzyby są lekko rumiane, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodać sherry i bulion; gotować, mieszając, aż zupa się zagotuje. Przykryć i dusić do mieszania smaków, 2 do 3 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
5
Podziel zupę na 4 miseczki i dopełnij każdą kilkoma świeżymi gałązkami tymianku lub listkami pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
* Jeśli używasz shiitakes, Odrzuć łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn