Dziki Grzyb Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wiejski chleb, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Wild About You: Sałatka z dzikich grzybów z tymiankiem i serduszkiem Rzymskim, Bruschetta Grzybowa, oraz Bruschetta Grzybowo-Oliwkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zmielić 2 ząbki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Mięso Mielone
2
Pozostałe goździki przeciąć na pół; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
3
Umieść grzyby w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Miejsce mielony czosnek, pietruszka, i olej w dużej patelni nonstick; gotować 30 sekund na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowy
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać grzyby; gotować 6 minut lub aż płyn odparuje i grzyby są miękkie, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6
Zdjąć z ognia; wymieszać z solą i pieprzem. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
7
Lekko pokryć obie strony chleba sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
8
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu; dodaj połowę chleba. Gotować 1 minutę z każdej strony lub do tosty. Rub 1 stronę każdego kromki chleba z wyciętych stron ząbków czosnku połówek. Powtórz procedurę z pozostałym chlebem i czosnkiem. Łyżka około 2 łyżki mieszanki grzybowej na każdej kromce chleba, a na wierzchu około 2 łyżeczki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)