Grzyby Dzikie Bruschetta
Dziki Grzyb Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wiejski chleb, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Wild About You: Sałatka z dzikich grzybów z tymiankiem i serduszkiem Rzymskim, Bruschetta Grzybowa, oraz Bruschetta Grzybowo-Oliwkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozostałe goździki przeciąć na pół; odstawić.
Umieść grzyby w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż drobno posiekasz.
Miejsce mielony czosnek, pietruszka, i olej w dużej patelni nonstick; gotować 30 sekund na średnim ogniu.
Dodać grzyby; gotować 6 minut lub aż płyn odparuje i grzyby są miękkie, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z solą i pieprzem. Lekko schłodzić.
Lekko pokryć obie strony chleba sprayem do gotowania.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu; dodaj połowę chleba. Gotować 1 minutę z każdej strony lub do tosty. Rub 1 stronę każdego kromki chleba z wyciętych stron ząbków czosnku połówek. Powtórz procedurę z pozostałym chlebem i czosnkiem. Łyżka około 2 łyżki mieszanki grzybowej na każdej kromce chleba, a na wierzchu około 2 łyżeczki sera.