Grzybowe Quesadillas
Przepis Grzyby Quesadillas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Na 1,79 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 552 kalorie, 24g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser feta, sól koszerną, opcjonalne dodatki: śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grzybowe Quesadillas, Grzybowe Quesadillas, oraz Quesadillas z szynką i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia folią aluminiową.
Roztopić 2 łyżki masła na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj grzyby, wstrząśnij patelnią, aby równomiernie rozprowadzić je na patelni, a następnie gotuj bez ruchu, aż grzyby zaczną brązowieć, około 5 minut. Nie sól.
Dodaj pozostałą łyżkę masła wzdłuż boków patelni, jeśli patelnia wydaje się bardzo sucha. Wrzucić grzyby, i nadal gotować, aż ładnie rumiane, o 2 do 3 protokół więcej. Grzyby przyprawiamy chili w proszku i solą i gotujemy jeszcze 1 minutę. Wymieszać z kolendrą i odstawić.
Tost tortille bezpośrednio na średnim palniku gazowym, obracając od czasu do czasu, aż lekko pęcznieją z każdej strony. (Jeśli masz palnik elektryczny, zrób to na suchej patelni żeliwnej.)
Tortille umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Na pół każdej tortilli posmarować serem jack, polać grzybami, a następnie posypać fetą. Złóż drugą połowę tortilli nad nadzieniem, aby uzyskać kształt półksiężyca.
Połóż kolejny arkusz folii na quesadillas.
Piec, aż ser się rozpuści, około 12 minut.
Podawać w całości lub pokrojone w kliny, z opcjonalnymi dodatkami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Drappier Brut Nature André & Michel Pinot Noir Zero dawkowanie. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![Drappier Brut Nature André & Michel Pinot Noir Zero Dawkowanie]()
Drappier Brut Nature André & Michel Pinot Noir Zero Dawkowanie
Dla miłośników czystych doznań stworzyliśmy 100% Pinot Noir cuvée bez dawkowania. Zawiera tylko naturalny cukier resztkowy wina w ilości mniejszej niż 2 g na butelkę. Ponadto użycie absolutnego minimum siarki daje winu swobodę wyrażania się całkowicie. Na nosie są ostre i jednocześnie dojrzałe owoce. Na podniebieniu jest wyprostowany i czysty, z obfitą finezją i świeżością.W Kolorze Vermilion gold. Aromat świeżo tłoczonych czarnych winogron, czerwonych, białych i cytrusowych owoców. Bogate podniebienie z miąższu winnej brzoskwini i bukietem aromatycznych ziół. Małe pikantne nuty na finiszu. Delikatny, ściśle spleciony szampan o wielkiej czystości.Idealny jako aperitif. Idealny dodatek do owoców morza, sashimi, a nawet miękkiego koziego sera.