Grzybowa Zupa Jęczmienna

Grzybowa Zupa Jęczmienna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy jęczmiennej z grzybami. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 175 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz mąkę, borowiki, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grzybowa Zupa Jęczmienna, Zupa Grzybowo-Jęczmienna, oraz Grzybowa Zupa Jęczmienna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Suszone grzyby umieść w misce i przykryj je 2 szklankami wrzącej wody. Pozwól im moczyć przez 1 godzinę. Przecedzić grzyby przez sito wyłożone gazą do miski. Zaparkuj płyn. Grubo posiekać grzyby i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
SitoSito
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Roztopić masło w dużym, ciężkim garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodać cebulę i podsmażyć, aż zmiękną i półprzezroczyste, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Dodać czosnek i smażyć, aż pachnące, o 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
5
Dodać świeże grzyby, seler, marchew, i połowę pietruszki, i smażyć, aż grzyby są złote i seler i marchew zaczynają mięknąć, o 10 protokół. Mieszać w fl nasze aż dobrze wymieszane. Wymieszaj płyn do namaczania grzybów, namoczone grzyby, bulion wołowy i 4 szklanki wody. Dodać jęczmień, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Bulion WołowyBulion Wołowy
MarchewMarchew
Pietruszka-naćPietruszka-nać
JęczmieńJęczmień
SelerSeler
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
6
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż jęczmień będzie miękki, o 30 do 40 protokół. Jeśli zupa jest zbyt gęsta, dodaj trochę więcej wody. W razie potrzeby wyreguluj przyprawę z większą ilością soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PrzyprawyPrzyprawy
JęczmieńJęczmień
WodaWoda
ZupaZupa
7
Przed podaniem posypać pozostałą pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
8
Przedrukowane za zgodą Russ & Daughters przez Marka Russa Federmana, © 2013 Mark FedermanMARK RUSS FEDERMAN, wnuk założyciela, Joela Russa, przejął prowadzenie Russ & Daughters od swoich rodziców w 1978 roku i przekazał je czwartej generacji, swojej córce, Niki, i bratankowi Joshowi, w 2008 roku
9
Występował indywidualnie na panelach m.in. w Smithsonian Institution, Muzeum Miasta Nowego Jorku, nowojorskiej Bibliotece Publicznej i Konferencji Stowarzyszenia Dziennikarzy żywności. Mark i Russ & Daughters pojawili się ostatnio w filmie dokumentalnym PBS the Jews of New York, w serialu Lidia Bastianich pt. Lidia Celebrates America oraz w filmie Anthony ' ego Bourdaina No Reservations.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn