Grzanki Z Kozim Serem Herbed

Grzanki Z Kozim Serem Herbed
Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 30 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz dobrze schłodzony ciężki krem, delikatne zioła, takie jak bazylia, szalotka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Herbed Ricotta Ser Tosty, Herbed Cream Cheese Bruschettan na bagietce tosty, oraz Tosty Z Kozim Serem.

Instrukcje

1
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Podzielić plastry bagietki między 2 płytkie patelnie do pieczenia. Lekko posmarować wierzchy plastrów olejem, następnie lekko doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BagietkaBagietka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec, zmieniając pozycję patelni w połowie pieczenia, aż tosty będą ostre, ale nie twarde, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wymieszać razem kozi ser, zioła, szalotka i pieprz. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
ZiołaZioła
SólSól
5
Ubij śmietanę trzepaczką, aż będzie miała miękkie szczyty, a następnie złóż na masę serową.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Podawać z toastami.
1
* Grzanki można piec 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.* Mieszankę serową można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćTwardy
Gotowe W20 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn