Grzanki cebulowe w bulionie ziołowym
Grzanki cebulowe w bulionie ziołowym wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 483 kalorie, 19g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, rosół ziołowy, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa cebulowa z grzankami serowo-ziołowymi, Łosoś w szkockim sosie ziołowym i grzankach cebulowych, oraz Grzanki ziołowo-kozie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku pokrytym natryskiem na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotować 20 minut lub aż głęboko złoty kolor, często mieszając.
Umieść kromki chleba w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali. Łyżka karmelizowanej cebuli na chlebie; posypać serem i szałwią. Doprowadzić bulion ziołowy do wrzenia w małym rondlu.
Wlać bulion po bokach naczynia, aby uniknąć niepokojących warstw chleba.
Piec w temperaturze 450 przez 22 minuty lub do rozpuszczenia sera.
Posypać natką pietruszki i pieprzem.