Grzane wino Margaret

Grzane wino Margaret
Potrzebujesz bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i przyjazny dla fodmap hor d ' oeuvre? Gorące grzane wino Margaret może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 0g tłuszczu i w sumie 212 kalorii. Za 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i weź wodę, cytrynę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grzane Wino {Gorące Wino-Vin Chaud}, Gorące Grzane Wino, oraz Gorące Grzane Wino {Vin Chaud} dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Doprowadź wodę do wrzenia w rondlu; rozpuść cukier w wodzie. Dodaj ćwiartkę cytryny, goździki i cynamon do wody; gotować przez 10 minut. Odcedź i wróć do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
CytrynaCytryna
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszaj czerwone wino z mieszanką woda-cukier; podgrzewaj, aż będzie gorąca, ale nie gotująca się, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone WinoCzerwone Wino
CukierCukier
WodaWoda

Wyposażenie

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, Jest Le Grand Courtage rosé Brut Bedazzled Bottle. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Jasne aromaty i smaki świeżej truskawki i maliny łączą się z nutami bzu i fiołków. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości ze smakami dzikich jagód i granatu wraz z delikatnymi nutami kwiatowymi. To Brut różowe uzupełnia szeroką gamę potraw, od pikantnych po słodkie. Spróbuj z pikantnymi daniami azjatyckimi, risotto, BBQ, wołowiną, jagnięciną, kaczką, kurczakiem, prosciutto, owocami morza, pizzą, miękkim serem (jak brie lub koza), sernikiem, crème brulée, Truskawkowym ciastem i ciastem jagodowym. Wymieszaj ze świeżym sokiem grejpfrutowym, aby uzyskać orzeźwiający napój brunchowy lub dodaj pływak do koktajlu na bazie ginu.Mieszanka: Chardonnay zapewnia głębię i strukturę, a Ugni Blanc zapewnia naturalną kwasowość i świeżość. Lekki Gamay nadaje wyrazisty owocowy wyraz i gładką konsystencję. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Beaujolais.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn