Gruyère-Dip Bekonowy
Gruyère-Dip bekonowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 151 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz zieloną cebulę, cebulę, boczek cięty w środku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bacon Ranch CORN Dip, Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip, oraz Gruyere boczek makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Umieścić cebulę w 2 1/2-quart kuchenka elektryczna powolne pokryte sprayem do gotowania.
Dodać ser i 5 kolejnych składników (przez serek śmietankowy). Mieszać do wymieszania. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 1 1/2 godziny lub aż ser się rozpuści, mieszając po 45 minutach. Wierzch z zieloną cebulą i boczkiem.