Gruyère-Dip Bekonowy

Gruyère-Dip Bekonowy
Gruyère-Dip bekonowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 151 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz zieloną cebulę, cebulę, boczek cięty w środku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bacon Ranch CORN Dip, Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip, oraz Gruyere boczek makaron z serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia.
4
Umieścić cebulę w 2 1/2-quart kuchenka elektryczna powolne pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
5
Dodać ser i 5 kolejnych składników (przez serek śmietankowy). Mieszać do wymieszania. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 1 1/2 godziny lub aż ser się rozpuści, mieszając po 45 minutach. Wierzch z zieloną cebulą i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Zielona CebulaZielona Cebula
SerSer
BoczekBoczek

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn