Gruszkowe Masło Gorgonzola

Gruszkowe Masło Gorgonzola
Gruszkowe masło Gorgonzola może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz bagietkę chlebową, ser gorgonzola, ser twarogowy o mniejszej zawartości tłuszczu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Gorgonzola-Grzanki Gruszkowe, Sałatka Gruszkowa Gorgonzola, oraz Tarta z gruszką i gorgonzolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem chleba w małej misce; zacieru widelcem, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Podawać z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn