Gruszki Z Sosem Klonowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać powolne kuchenka Klon sosem gruszki spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brązowego cukru, gruszek, soku pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Crock Pot Klon-Sosowane Gruszki, Pomarańczowo-Sosowana Powolna Kuchenka Gorące Owoce, oraz Płatki owsiane z gruszkami i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gruszki obieramy. Gruszki rdzeń od dołu, pozostawiając łodygi dołączone.
Umieść gruszki pionowo w 3 1/2 - do 5-litrowej powolnej kuchence.
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem skrobi kukurydzianej i soku pomarańczowego; polać gruszkami.
Przykryć i gotować na wysokim ustawieniu ciepła 2 do 2 1/2 godziny lub do miękkości.
Wyjmij gruszki z kuchenki; umieść pionowo w naczyniu do serwowania lub pojedynczych daniach deserowych.
Wymieszać skrobię kukurydzianą i sok pomarańczowy; wymieszać w sosie w kuchence. Przykryć i gotować na dużym ogniu ustawienie około 10 minut lub aż sos zgęstnieje. SOS łyżka na gruszki. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.