Gruszki z czekoladą: Pere al Cioccolato

Gruszki z czekoladą: Pere al Cioccolato
Gruszki z czekoladą: Pere al Cioccolato może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,42 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz półsłodką czekoladę, miód, cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 24%. Spróbuj Salame al Cioccolato (salami czekoladowe), Marcella Hazan ' s Semifreddo di Cioccolato, oraz Gruszki w sosie czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Używając masła, posmaruj żaroodporną zapiekankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
Odciąć kawałek DNA każdej gruszki, aby stała pionowo, a następnie umieścić je w zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
4
Dodaj 1/2 szklanki wody i umieść gruszki w piekarniku, aby zmiękły na 40 minut, fastrygując 3 do 4 razy w całym procesie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Połącz soki z patelni z miodem i cynamonem w małej misce i ubijaj razem, aż uzyska konsystencję lekkiej emulsji. W razie potrzeby uzupełnij gorącą wodą z kranu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
EmulsjeEmulsje
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Skrop gruszki tą mieszanką, włóż gruszki do piekarnika i gotuj przez kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Wyjąć z piekarnika i odstawić, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
W górnej części podwójnego kotła roztopić czekoladę, stale mieszając, aby uniknąć przypalenia. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
9
Oddzielić 2 jajka i ubić żółtka do czekolady, która powinna być chłodna, ale nadal płynna.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
10
Ubij czekoladę, aby upewnić się, że jest dobrze wymieszana. Ubij białka i cukier cukierniczy razem, tworząc sztywne szczyty, a następnie złóż tę mieszaninę do mieszaniny czekoladowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
11
Umieść 1 gruszkę na każdym z 6 talerzy deserowych i wymieszaj trochę czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn