Gruszki w winie i cytrusach z serem potrójnie kremowym

Gruszki w winie i cytrusach z serem potrójnie kremowym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli 1,56 zł za porcję spadnie Twój budżet, gruszki w winie i cytrusach z serem potrójnie kremowym mogą być niesamowite bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka potrójnego crème ser, cukier, sok pomarańczowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czerwone Wino Gotowane Gruszki, Czerwone Wino Gotowane Gruszki, oraz Gruszki Gotowane W Winie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wino, cukier, sok pomarańczowy, skórkę cytryny i goździki w ciężkim średnim rondlu. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
GoździkiGoździki
CukierCukier
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj połówki gruszki do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wyciąć okrągły pergamin papieru tej samej wielkości co rondel.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Umieść pergamin Okrągły na gruszkach, przesuwając krawędzie pergaminu do cieczy, aby zapobiec zwijaniu się krawędzi. Zmniejszyć ogień i ledwo gotować na wolnym ogniu, aż gruszki będą miękkie po przekłuciu nożem, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść gruszki do miski. Gotować płyn w rondlu, aż lekko syropy i zredukowane do 3/4 szklanki, o 14 protokół. Schłodzić syrop do temperatury pokojowej; w razie potrzeby wymieszać z creme de cassis.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme De CassisCreme De Cassis
GruszkaGruszka
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Syrop polać gruszkami. Przykryć i schłodzić co najmniej 12 godzin, okazjonalnie obracając gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
SyropSyrop
7
Cienko pokroić połówki gruszki wzdłuż prawie do końca łodygi, pozostawiając przyczepione łodygi. Łyżka obfita 1 łyżka syropu gruszkowego na każdym z 4 talerzy. Wierzch każdej z 1 połówką gruszki, delikatnie naciskając na wentylator.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
GruszkaGruszka
8
Podawać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn