Gruszki w miodowo-orzechowym karmelu z serem rzemieślniczym

Gruszki w miodowo-orzechowym karmelu z serem rzemieślniczym
Gruszki w miodzie i orzechach piniowych karmel z serem rzemieślniczym to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 189 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól morską, łagodny miód, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka szpinakowa z mozzarellą, gruszkami, orzeszkami piniowymi i ciepłym miodem, musztardą i boczkiem, Kardamon Miodowy Karmel Do Jabłek Lub Gruszek, oraz Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych.

Instrukcje

1
Gotować niesolone masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj połówki gruszki, przyciąć stronę w dół, na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Skrop miód na gruszkach i lekko pokręć patelnię, aby zmiksować masło z miodem. Zmniejszyć ogień do medium, przykryć, i gotować, aż gruszki będą miękkie po przekłuciu nożem do parkowania, wirowanie patelni od czasu do czasu i dodając kilka łyżek wody do patelni jeśli sos karmelowy zamienia głęboki bursztyn przed gruszki są miękkie, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
MasłoMasło
MiódMiód
GruszkaGruszka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
NóżNóż
4
Gruszki przełożyć, pokroić bokiem do góry, na półmisek. Top gruszki z serem. Powrót patelni z sosem karmelowym na średnim ogniu; dodać orzeszki piniowe na patelni i posypać lekko solą morską. Gotować, aż sos na patelni jest brązowy i bulgotanie, o 2 protokół. Łyżka sosu na gruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
Sól MorskaSól Morska
SerSer
GruszkaGruszka
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Zakończ ten posiłek na słodkiej nucie winem deserowym z późnego zbioru. Smak miodu z gruszki i pigwy 2006 " Le Vol des Anges "($3
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino DeseroweWino Deserowe
PigwaPigwa
GruszkaGruszka
2
z kalifornijskiej Winnicy Bonny Doon idealnie nadają się do tego deseru. Ponadto winogrona Roussanne, z których produkuje się wino, są produkowane przy użyciu metod biodynamicznych.
Składniki, których będziesz potrzebować
RoussanneRoussanne
WinogronaWinogrona
WinoWino
1
Aby zamówić rzemieślnicze Amerykańskie sery, przejdź do artisanalcheese.com, murrayscheese.com, lub cowgirlcreamery.com.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn