Marynowane gruszki mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz płatki pieprzu, ocet ryżowy bez smaku, jabłko granny smith i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Gruszki Marynowane, Gruszki marynowane, oraz Marynowane Gruszki Seckel dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem gruszki wduły rondel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać 1/2 szklanki wody i zagotować. Zmniejsz ciepło do średnio niskich i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut, aby stopić smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
3
Zdjąć z ognia i odstawić do ciepłego.
4
Umieść kostki gruszki w słoiku o pojemności 12 uncji zwartą pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
5
Dodaj ciepły marynowanypłyn.
6
Ostudzić w temperaturze pokojowej30 minut. Kryj się i wyluzuj. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 tydzień do przodu. Przechowywać w lodówce.