Gruszki i żurawiny gotowane w winie
Gruszki i żurawiny gotowane w winie to bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Za 76 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 4G tłuszczu i w sumie 155 kalorii. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś bitą śmietanę, żurawinę, sok z białych winogron i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Gruszki Gotowane W Winie, Gruszki W Koszulce Z Czerwonego Wina, oraz Gruszki W Koszulce Z Czerwonego Wina są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Gruszki obrać, wydrążyć i przekroić na pół.
Umieść wyciętą stroną do góry w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia; posypać żurawiną. W małym rondelku połącz wino, cukier, sok żurawinowy, masło i skórkę z cytryny. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści; łyżka nad gruszkami.
Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 30-35 minut lub do miękkości gruszek, od czasu do czasu fastrygując.