Gruszki gotowane w miodzie z brązowym cukrem kwaśna śmietana
Ten przepis służy 4. Jeśli 2,19 zł za porcję spada w budżecie, gruszki z miodem z brązowym cukrem kwaśna śmietana może być wybitny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka gruszek, ale bosc, rum, cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Rabarbarowa Tarta Streusel Z Brązowym Cukrem-Lody Śmietankowe, Brown Sugar & Sour Cream Pumpkin Pie, oraz Truskawkowo-śmietankowe bułeczki z kruszonką z brązowego cukru dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce wrzucić gruszki z sokiem z cytryny. Odstawić.
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Dodaj nasiona wanilii i pod i laskę cynamonu. Mieszaj na średnim ogniu, aż miód się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Cukierki Waflowe Necco
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
4
Dodać gruszki. Mieszaninę przykryć okrągłym kawałkiem pergaminu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować na wolnym ogniu, aż gruszki będą po prostu miękkie po przekłuciu, obracając się w połowie gotowania, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść gruszki do dużej miski. Gotuj płyn do kłusowania, aż zmniejszy się do lekko syropowatej konsystencji, około 2 minut. Chłodny syrop.
Cienko pokroić każdą gruszkę na pół wzdłuż, pozostawiając plastry przymocowane na końcu łodygi. Za pomocą metalowej szpatułki przenieś gruszki na talerze. Delikatnie naciśnij gruszki, aby lekko wachlować. Łyżka syropu na gruszki. Łyżka kwaśnej śmietany obok każdej połowy gruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę