Gruszki Francuskie Pomarańczowe Gotowane (Poire Avec Orange)
Francuskie pomarańczowe gruszki gotowane (Poire Avec Orange) wymagają z grubsza 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 503 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 3 i kosztuje $1.8 za porcję. Jeśli masz orzechy włoskie, gruszki, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 25 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Gruszki Francuskie Pomarańczowe Gotowane (Poire Avec Orange), Pomarańczowe Gotowane Gruszki, oraz Gruszki Pomarańczowe Gotowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu wymieszaj sok pomarańczowy, brązowy i biały cukier, ekstrakt waniliowy i cynamon. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier.
Włożyć gruszki do syropu i przykryć; gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę i 15 minut, co 10 minut polewać sosem, a w czasie gotowania obrócić gruszki dwa razy.
Gruszki przenosimy do poszczególnych dań. Kontynuuj gotowanie syropu, często mieszając, aż zgęstnieje, o 15 więcej minut, a następnie wymieszać w orzechach włoskich.