Gruszki Francuskie Pomarańczowe Gotowane (Poire Avec Orange)

Gruszki Francuskie Pomarańczowe Gotowane (Poire Avec Orange)
Francuskie pomarańczowe gruszki gotowane (Poire Avec Orange) wymagają z grubsza 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 503 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 3 i kosztuje $1.8 za porcję. Jeśli masz orzechy włoskie, gruszki, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 25 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Gruszki Francuskie Pomarańczowe Gotowane (Poire Avec Orange), Pomarańczowe Gotowane Gruszki, oraz Gruszki Pomarańczowe Gotowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu na średnim ogniu wymieszaj sok pomarańczowy, brązowy i biały cukier, ekstrakt waniliowy i cynamon. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Włożyć gruszki do syropu i przykryć; gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę i 15 minut, co 10 minut polewać sosem, a w czasie gotowania obrócić gruszki dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
3
Gruszki przenosimy do poszczególnych dań. Kontynuuj gotowanie syropu, często mieszając, aż zgęstnieje, o 15 więcej minut, a następnie wymieszać w orzechach włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
4
Na gruszki polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia11
Magazyn