Gruszki Duszone
Need a zupa bezglutenowa i wegańska? Duszone gruszki mogą być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.37 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, fasolę waniliową, gruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pomidory Duszone, Ketmia Jadalna (Okra) Duszona, oraz Jabłka Duszone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obrać gruszki, pozostawiając łodygi nienaruszone.
Wytnij cienki plasterek z dna, aby gruszki stały prosto.
W dużym rondlu wymieszaj Marsalę, fasolę waniliową i brązowy cukier; dodaj gruszki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 45 protokół. Odrzuć fasolę.
Gruszki podawać w temperaturze pokojowej z sosem.
* 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego może być zastąpiona fasolą waniliową.
Po ugotowaniu dodać ekstrakt.