Gruszka, Riesling i Sorbet imbirowy
Gruszka, Riesling i sorbet imbirowy to bezglutenowe i wegańskie deser. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 692 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, sól koszerną, gruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Późny zbiór Riesling Sorbet z jagodami, Rustykalna tarta gruszkowa z późnym żniwem Riesling, oraz Gruszka & Gorgonzola Ciasto Francuskie Z Eko.love Riesling & Thyme Ca.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz gruszki, Riesling i imbir. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć do bardzo małego ognia i gotować, pod przykryciem, przez 20 minut.
Ostrożnie przełożyć gruszki, Wino i imbir do blendera i dodać cukier. Przykryć bardzo mocno i przecier, aż będzie gładka, około 30 sekund.
Wlać przez sitko do szczelnego pojemnika i wymieszać sok z cytryny i sól do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż bardzo zimno, o 4 godziny.
Przelać do maszyny do lodów i ubijać zgodnie z instrukcjami producenta.
Przenieść lody do hermetycznego pojemnika i schłodzić w zamrażarce przez co najmniej 4 do 5 godzin przed podaniem.