Gruszka, Riesling i Sorbet imbirowy

Gruszka, Riesling i Sorbet imbirowy
Gruszka, Riesling i sorbet imbirowy to bezglutenowe i wegańskie deser. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 692 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, sól koszerną, gruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Późny zbiór Riesling Sorbet z jagodami, Rustykalna tarta gruszkowa z późnym żniwem Riesling, oraz Gruszka & Gorgonzola Ciasto Francuskie Z Eko.love Riesling & Thyme Ca.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połącz gruszki, Riesling i imbir. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć do bardzo małego ognia i gotować, pod przykryciem, przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RieslingRiesling
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Ostrożnie przełożyć gruszki, Wino i imbir do blendera i dodać cukier. Przykryć bardzo mocno i przecier, aż będzie gładka, około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać przez sitko do szczelnego pojemnika i wymieszać sok z cytryny i sól do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż bardzo zimno, o 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Przelać do maszyny do lodów i ubijać zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
5
Przenieść lody do hermetycznego pojemnika i schłodzić w zamrażarce przez co najmniej 4 do 5 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn