Gruszka Migdałowo-Jabłkowa Crumble

Gruszka Migdałowo-Jabłkowa Crumble
Need a deser wegetariański? Gruszka migdałowo-jabłkowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, masło, nektar gruszkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na not so amazing spoonacular score of 20%. Spróbuj Gruszka i kruszonka migdałowa, Ciasto Z Kruszonką Jabłkowo-Gruszkową, oraz Ciasto Gruszkowo-Jabłkowe podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć gruszki i jabłka. W małej misce połączyć skrobię kukurydzianą, nektar gruszkowy i ekstrakt; mieszać do uzyskania gładkości. Mieszać z brązowym cukrem do zmieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Nektar GruszkowyNektar Gruszkowy
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Skropić mieszaninę gruszkową i delikatnie mieszać do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3
Przeniesienie do 11-in. x 7 po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Do polewy, w małej misce, połączyć mąkę, owies, brązowy cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Pokroić w maśle, aż będzie kruchy; wymieszać z migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
6
Posypać mieszaniną owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
7
Piec bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do miękkości owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn