Gruszka i migdał Brąz Betty

Gruszka i migdał Brąz Betty
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Gruszka i migdałowy brązowy Betty może być świetny przepis, aby spróbować. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 50. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś chłodną bitą polewę, mocno brązowy cukier, gruszki w soku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Gruszka, migdał i suszone-Cherry Brown Betty, Jabłko, gruszka i pigwa Brown Betty, oraz Ciasto gruszkowo-migdałowe z cynamonowo-brązowym cukrem maślanym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Odcedzić gruszki, rezerwując 1/2 szklanki soku gruszkowego. Odstaw zarezerwowany sok na bok do późniejszego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok GruszkowySok Gruszkowy
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3
Rozłóż połowę plasterków gruszki w lekko nasmarowanym 9-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia; posypać połową okruchów ciastek. Powtórz warstwy z pozostałymi gruszkami i pozostałymi okruchami ciastek; posyp równomiernie migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Połączyć 1/2 szklanki zarezerwowanego soku gruszkowego i cukru; skropić składniki w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok GruszkowySok Gruszkowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Piec 25 do 30 min. albo aż będzie gorąco i bąbelkowo. Lekko schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Podawać na ciepło z ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn