Gruszka balsamiczna, kurczak i szparagi

Gruszka balsamiczna, kurczak i szparagi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jeśli masz imbir, sól i mielony pieprz, rozmaryn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Balsamiczna Sałatka z kurczakiem i gruszką, Miód-Balsamiczny Glazurowany Grillowany Kurczak W / Szparagi, oraz Kurczak pomarańczowo-balsamiczny ze szparagami, fasolką szparagową i polentą.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Gotować kurczaka w gorącym oleju, aż całkowicie rumiane, 3 do 5 minut; przenieść do wolnej kuchenki.
Do kurczaka dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem.
Umieścić gruszki i szparagi na wierzchu mieszanki kurczaka.
W misce wymieszać czosnek, ocet balsamiczny, sok jabłkowy, rozmaryn, imbir i cukier; polać szparagami. Doprawić ponownie solą i pieprzem.
Gotować na niskim poziomie przez 4 do 6 godzin.