Grube Świeże Ciasto Z Mango
Chunky Fresh Mango Cake is a bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 407 kalorii, 4G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz pekan, olej canolan, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Świeże Ciasto Mango & Pecan, Chunky Mango Guacamole, oraz Chunky Mango ice cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubić cukier, olej i jajko, aż dobrze wymieszane. W innej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia, sól, cynamon i gałkę muszkatołową; stopniowo ubić do mieszaniny cukru i dobrze wymieszać. Złożyć w Mango i pekan.
Przenieś do nasmarowanego 6-calowego. okrągła patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
W razie potrzeby udekorować cukrem cukierniczym i ubitą polewą.