Grube Minestrone Primavera z małż

Grube Minestrone Primavera z małż
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać Grube Minestrone Primavera z małż spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 222 kalorie, 12g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz pod ręką wodę, oregano, groszek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Gruba zupa minestrone, Gruba Zupa Minestrone, oraz Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj koper włoski i cebulę, i smażyć przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać cukinię i kolejne 10 składników (cukinia przez czosnek); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Dodać groszek, pietruszka, bazylia, i małże, i gotować, odkryte, 5 protokół. Zupę z kadzi wlewamy do każdej z 8 misek; posypujemy serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla

Składniki

2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kubki pokrojone w kostkę ziemniaki do pieczenia (okubki pokrojone w kostkę ziemniaki do pieczenia (o0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew pokrojona w kostkęmarchew pokrojona w kostkę1841 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pokrojone małże, bez wodypokrojone małże, bez wody9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.beztłuszczowy, mniej sodowy bulion z kurczakabeztłuszczowy, mniej sodowy bulion z kurczaka3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula kopru włoskiego pokrojona w kostkę (ok. 1 duża cebula)cebula kopru włoskiego pokrojona w kostkę (ok. 1 duża cebula)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża bazyliaposiekana świeża bazylia791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone4391 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Fasola szparagowa lub inna fasola biała, opłukana i osuszonaFasola szparagowa lub inna fasola biała, opłukana i osuszona2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwełuskany zielony groszek (ok. 1 funt niełuskany)łuskany zielony groszek (ok. 1 funt niełuskany)12 łyżeczki czosnku w proszku3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone oreganosuszone oregano571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 szklanki startego Asiago lub świeżego parmezanu1/2 szklanki startego Asiago lub świeżego parmezanu1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweryż długoziarnisty niepoddany obróbce cieplnejryż długoziarnisty niepoddany obróbce cieplnej0Batoniki toffi Heathsól do obramowania szkłasól do obramowania szkła3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukinia pokrojona w kostkęcukinia pokrojona w kostkę

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 wino w Top 50 Win Vinepair 2018intense rubinowy kolor czerwony z delikatnym nosem jeżyn i nutami czarnej porzeczki, balsamicznymi i pikantnymi nutami. Wino wykazuje doskonałą strukturę kwasową, dobrze zrównoważone, eleganckie taniny. Uderzenie w usta jest aksamitne i trwałe.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia42
Magazyn