Grube i soczyste domowe grillowane cheeseburgery
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj grube i soczyste domowe grillowane cheeseburgery. Jedna porcja zawiera 539 kalorii, 44g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wołowinę, ser, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ser można śledzić to danie główne z Bianca Deser Grillowany Ser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Soczyste Grillowane Cheeseburgery, Soczyste Indycze Cheeseburgery, oraz Strona Główna-Mielone Burgery Żubrowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wał szlifierski, rurę podającą, płytę, matrycę i śrubę młynka do mięsa w zamrażarce.
Rozłóż kawałki wołowiny równomiernie w jednej warstwie na dużym talerzu lub obramowanej blasze do pieczenia.
Umieść w zamrażarce i zamrozić, aż zacznie się twardnieć wokół krawędzi, ale nadal plastyczny, około 20 minut. Ustaw młynek do mięsa z płytką 3/8 cala. Mięso zmielić w zimnej misce. Pracując szybko, ponownie zmiel mięso za pomocą talerza 1/4 cala. Jeśli Młynek lub mięso zacznie się zbyt nagrzewać podczas mielenia, wróć do zamrażarki na 10 minut przed kontynuowaniem mielenia.
Rozłóż kawałki wołowiny równomiernie w jednej warstwie na dużym talerzu lub obramowanej blasze do pieczenia.
Umieść w zamrażarce i zamrozić, aż zacznie się twardnieć wokół krawędzi, ale nadal plastyczny, około 20 minut. Pracując w trzech partiach, umieść kostki mięsa w misce robota kuchennego. Pulsuj do drobno posiekanego, około 15 do 20 krótkich impulsów.
Przełożyć do miski i powtórzyć z pozostałą wołowiną.
Formuj wołowinę na cztery paszteciki o 1/2 cala szerszego niż bułki burger z lekkim obniżeniem w centrum, aby wyjaśnić wybrzuszenie, gdy gotują. Obficie przyprawić solą i pieprzem i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do gotowania.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, rozłóż równomiernie po jednej stronie rusztu węglowego. Alternatywnie Ustaw połowę palników grilla gazowego na wysokie ciepło. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Umieść hamburgery bezpośrednio na gorących węglach, przykryj otworami wentylacyjnymi i gotuj, obracając się od czasu do czasu, aż dobrze zwęglone i środek hamburgerów zarejestrują 43° na natychmiastowym termometrze odczytu, o 5 minutach.
Umieścić ser na górze hamburgery i nadal gotować, aż ser topi się i hamburgery rejestrują 52° dla średnio rzadkie lub 135 ° F dla średnich, 1 do 2 minut dłużej.
Przenieś hamburgery na duży talerz.
Tost bułki na środku grilla, aż złoty kolor brązowy i rozgrzane przez. Top hamburgery według życzenia, miejsce w bułki, i służyć.