Grube Banany Foster Shake
Przepis Grube banany Foster Shake może zaspokoić głód kreolski w około 23 minuty. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 822 kalorii, 6G białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewielu ludziom smakował ten napój. Jeśli masz pod ręką cukier, masło, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Banany Foster (bananas Flambé), Bananas Foster, oraz Bananas Foster.
Instrukcje
Roztopić cukier w małym rondelku na średnim ogniu. Gdy cukier stopi się na bursztynowy kolor, dodaj masło, mieszając, aż się stopi.
Zdjąć z ognia i powoli mieszać w śmietanie uważając, aby nie rozpryskać.
Połowę karmelu przelać do miski i odstawić. W rondlu złóż banany do pozostałego karmelu i wróć do średnio wysokiego ciepła. Wymieszać do połączenia i gotować do miękkości, o 2 protokół. Odstawić i lekko ostudzić.
Dodaj lody, mieszankę bananowo-karmelową, Likier bananowy i rum do blendera i zmiksuj na gładką masę.
Mżawka pozostałego karmelu po bokach szklanych kielichów.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Atlantis Albarino z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Atlantis Albarino]()
Atlantis Albarino
Elegancki kolor cytrynowo-żółty, czysty i błyszczący. Jest to bardzo intensywne wino na nosie o trwałych aromatach jakości, przypominające zielone jabłko i owoce tropikalne, takie jak ananas. Na podniebieniu jest długie i trwałe z idealną kwasowością, która pasuje do jego ciała, dzięki czemu jest bardzo przyjemnym winem pełnym wrażeń. To cudownie chrupiące i orzeźwiające wino jest zbierane ręcznie w małych plastikowych pudełkach. Winogrona są selekcjonowane i tłoczone. Po uzyskaniu moszczu rozpoczyna się proces fermentacji alkoholowej, który odbywa się w kadziach ze stali nierdzewnej w temperaturze 64 stopni Fahrenheita. Po okresie fermentacji przeprowadza się regały w celu oddzielenia osadu; następnie przechodzi stabilizację na zimno, jest filtrowany, a następnie butelkowany.