Grouper z Jicamą i sosem z Czarnej Fasoli

Grouper z Jicaman i sosem z czarnej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.45 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, sok z limonki, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Jicama Z Czarnej Fasoli, Sałatka Z Czarnej Fasoli Jicama, oraz Mango, Jícama I Salsa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W maszynce, połączyć czarną fasolę, kolendrę, oliwę z oliwek i sok z limonki i proces do puree. Zeskrobać puree do małego rondla i doprowadzić do duszenia. Doprawić solą i pieprzem i zdjąć z ognia.
Na dużej patelni, połączyć oliwę z oliwek z winem, szalotki, jicama, pomidor i poblano i doprawić solą i pieprzem. Gotować przez 1 minutę. Przyprawić filety z groupera solą i pieprzem i ułożyć je na patelni, skórką w dół. Przykryć i dusić na umiarkowanym ogniu, aż ryba jest po prostu gotowane, 5 do 6 protokół.
Podgrzej sos z czarnej fasoli.
Przenieś groupera na talerz. Odcedzić płyn do gotowania do sosu, zastrzegając warzywa. Łyżka sosu na talerze i top z grouper i zarezerwowane warzywa.
Udekorować kolendrą i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.